Чарівний пензлик маляра

     Сьогодні хочу сказати декілька слів про роботу гуртка «Юний художник», який уже багато років поспіль працює у нашй школі. Відзначу, що, навчаючи дітей образотворчого мистецтва ми не ставимо за мету виплекати з кожного художника. 
     Справжнє завдання, яке стоїть перед учителем - сприяти загальному розвиткові дитини. Людини, яка вміє графічно грамотно й просторово мислити, знайде застосування цьому вмінню в будь-якій сфері життя. Найважливіше - сформувати у дітей художньо-естетичне ставлення до дійсності, відчуття краси та гармонії, вміти бачити прекрасне навколо себе.
     Гурткова робота проводиться впродовж року о другій половині дня. У гуртку займаються діти 1-4 класів. Діти відвідують гурток з великим задоволенням. На заняттях діти здебільшого працюють простими олівцями і акварельними фарбами. Хоча також дуже полюбляють малювати гуашшю. 
     Великі можливості закладені і в інших художніх техніках. Діти люблять малювати на склі, по тканині. А найбільше діти люблять малювати по стінах гуашевими фарбами. Адже малюнки виходять яскравими і зберігаються надовго. Звичайно, дитячі роботи не завжди досконалі, та в них є багато видумки, фантазії і старань, безпосередньої щирості. Роботи дітей відзначаються оригінальністю і творчим вирішенням поставлених завдань. 
     Запрошуємо усіх хто любить малювати у наш гурток «Юний художник», яким керує майстер своєї справи Марія Присяжка. 
0
0

Немає коментарів:

Дописати коментар