Спілкуємось та навчаємось

     Дружня зустріч із студентами та викладачами коледжу Хартвік (США, штат Нью-Йорк) відбулася у нашц школі у 2013 році, але спогади про неї живуть у наших стінах і до нині. Метою зустрічі був дружній обмін думками між американськими студентами та учнівською і студентською молоддю Золочівщини з питань освіти, національних традицій, дозвілля. 
     Дев’ятнадцять американських студентів разом з професорами Емілі Фостер та Карлом Сілеєм були оточені гостинністю наших учнів, педагогів, представників адміністрації. Зустріч пройшла у теплій атмосфері взаєморозуміння, привітності та щирості. Учні та студенти Золочівщини обмінялися електронними адресами, сувенірами із студентами Хартвіку. Американці відвідали шкільний музей, оглянули виставки художніх та технічних виробів позашкільних установ міста, а також відвідали Золочівський замок.
     Захід пройшов ефективно та плідно дякуючи попередній підготовці та активній участі завідувача РМК Грицини Г.П., методиста РМК Ковалик Н.Я..  
     Необхідно також відзначити творчу роботу по підготовці до зустрічі волонтера Корпусу Миру Брендана Кахіла, учителів школи Бліщ Н.Г., Ящук М.М., Хали О.Ф..
1
1

Немає коментарів:

Дописати коментар